Intel·ligència Emocional amb eines de Teatre i Teràpia Gestalt

És una activitat que combina les arts escèniques amb la perspectiva de les teràpies Gestalt i la Intel·ligència Emocional. A través de dinàmiques teatrals dissenyades per a afavorir l’expressió i alliberar els bloquejos, acompanyem a cada persona a un autodescobriment en el context grupal.

L’activitat es farà:

Dilluns de 16:30 a 18:00 hores per adolescents.
Dimecres de 18:30 a 20:00 hores per adults.

Amb l’ús de tècniques terapèutiques específiques es processen les experiències viscudes i es guanya comprensió sobre els propis conflictes i les seves vies de solució, facilitant la integració dels aprenentatges en la vida quotidiana.
En un context lúdic i desenfadat, les dinàmiques proposades en aquesta activitat proporcionen un context grupal segur per a l’autoconeixement, l’expressió i el contacte amb els altres…

Per a qui?

Persones que desitgin trobar un espai en el qual compartir, i alhora guanyar una major comprensió sobre les seves pròpies emocions i l’expressió de les mateixes a través dels personatges i situacions fictícies que es plantejaran. No és necessària experiència prèvia.

Oferim dos grups:
Adults
Adolescents (de 12 a 16 anys)

Sobre la formadora:

Paula Sanz López combina l’acompanyament terapèutic amb les arts escèniques. És Psicòloga General Sanitària i terapeuta Gestalt. A més s’ha format en interpretació a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de Castella i Lleó.

“El món sencer és un teatre, i tots els homes i dones simplement comediants. Tenen les seves entrades i sortides, i un home en el seu temps representa molts papers” (William Shakespere)