Tens mal d'esquena? Exercici terapèutic guiat Centre Casals, especilistes en fisioteràpia i exercicis terapèutics d'esquena Exercici Terapèutic d'Esquena sota supervisió individualitzada per un fisioterapeuta. Es combinen exercicis de Pilates, exercicis Hipopressius i Exercicis Funcionals Terapèutics específics adaptats a cada persona i a la seva patologia i limitacions i si aquestes existeixen. Orientat a persones amb dolor crònic d'esquena, amb patologies comunes com la lumbàlgia, dorsàlgia, cervicàlgia, etc. També per patologies concretes com l'artrosi, hèrnies de disc, escoliosi... BENEFICIS Ajuda al tractament de lesions específiques. Prevé l'aparició del dolor. Ajuda a una major tonificació de l'esquena. Millora l'estat cardiovascular i psicosocial general.

Tens mal d’esquena? Exercici terapèutic guiat

Centre Casals, especilistes en fisioteràpia i exercicis terapèutics d’esquena

Exercici Terapèutic d’Esquena sota supervisió individualitzada per un fisioterapeuta.

Es combinen exercicis de Pilates, exercicis Hipopressius i Exercicis Funcionals Terapèutics específics adaptats a cada persona i a la seva patologia i limitacions i si aquestes existeixen.

Orientat a persones amb dolor crònic d’esquena, amb patologies comunes com la lumbàlgia, dorsàlgia, cervicàlgia, etc. També per patologies concretes com l’artrosi, hèrnies de disc, escoliosi…

BENEFICIS

Ajuda al tractament de lesions específiques.
Prevé l’aparició del dolor.
Ajuda a una major tonificació de l’esquena.
Millora l’estat cardiovascular i psicosocial general.