EXERCICI TERAPÈUTIC D’ESQUENA

Classes en grups reduïts (màxim 4-5 persones).

Sota supervisió individualitzada per un fisioterapeuta.

Es combinen exercicis de Pilates, exercicis Hipopressius i Exercicis Funcionals Terapèutics específics adaptats a cada persona i a la seva patologia i limitacions i aquestes existeixen.

L’exercici terapèutic està orientat a persones amb dolor crònic d’esquena, amb patologies comuns com la lumbàlgia, dorsàlgia, cervicàlgia, etc. També per patologies concretes com l’artrosi, hèrnies de disc, escoliosi…

Dins les classes d’exercici terapèutic d’esquena els pacients aprendran i posaran en pràctica diferents exercicis de manera personalitzada per poder controlar per ells mateixos les seves molèsties d’esquena.

Es tracta d’una ajuda al tractament de lesions específiques o com a factor preventiu. Per tant, és adient tant per a persones amb lesions actives, com per a persones que no tinguin cap lesió actualment.

Amb l’exercici terapèutic es pretén prevenir l’aparició del dolor o que no sigui tan persistent, ajudar a una major tonificació de l’esquena i millorar l’estat cardiovascular i psicosocial general.

Ismael

  • Fisioterapeuta (Universitat Illes Balears)
  • Màster en Fisioteràpia Manual (UAM)
  • Formació mètode Pilates, Hipopressius i Exercici Terapèutic Funcional (Escola d’esquena PHL)