MEDICINA TRADICIONAL XINESA

L’evolució de la Medicina Tradicional Xinesa (MTX) en el temps és molt antiga, es basa en el moviment de l’energia.
Totes les tècniques utilitzades van dirigides a restablir el moviment energètic quan aquest es troba en desequilibri. La pèrdua de salut és la pèrdua de l’equilibri energètic.

Fent una mica d’història, aquesta ciència es remunta uns 5.000 anys enrere. El primer testimoniatge escrit és el “Nei King”, de fa 47 segles:

La MTX és una medicina energètica. En sentit ampli l’energia és l’emanació que compon tot l’existent. Tot és pura energia en diferents aspectes i contínua transformació.

“El metge que guareix quan apareix la malaltia és mediocre, el que ho fa a l’inici dels primers símptomes és acceptable, però el que ho fa abans que aparegui la malaltia és excel·lent.”

Tècniques terapèutiques

Patologies relacionades

Síndrome del túnel carpià, Estrès, Irritabilitat, Decaïment, Depressió, Ansietat, Neuràlgies, Insomni, Deshabituació al tabac, Mala circulació, Pesadez de cames, Hipertensió arterial, Gastritis, Males digestions, Gasos, Acidesa, Al·lèrgies, Èczemes, Psoriasis, Herpes, Caiguda del cabell, Diabetis, Obesitat, Gota, Àcid úric, Asma, Constipats de repetició, Rinitis crònica, hipertensió, mals de panxa, singlot, diarrea i restrenyiment, asma, tortículis, ciática, dismenorrea, enuresis nocturna en nens, herpes zóster, urticaria, al·lèrgia, conjuntivitis, mussol, problemes auditius.