DIETÈTICA I NUTRICIÓ

La Dietètica o Dietoteràpia ensenya al pacient a menjar correctament, i utilitza el coneixement de les propietats i virtuts terapèutiques de cada aliment per ajudar en la curació.

Moltes malalties comunes i els seus símptomes freqüentment poden ser previngudes o alleujades amb una bona nutrició; per això, la ciència de la nutrició intenta entendre com i quins són els aspectes dietètics específics que influeixen en la salut.

La irrupció de la societat industrial ha canviat tant el nostre entorn i els nostres hàbits de vida com mai ha ocorregut en cap altra etapa de l’evolució. Ens alimentem a força de productes refinats i manipulats artificialment mitjançant l’acció de la calor o l’addició de productes químics, consumim pocs aliments naturals frescs i crus i portem una vida excessivament sedentària.

El propòsit de la ciència de la nutrició és explicar la resposta metabòlica i fisiològica del cos davant la dieta. Amb els avanços en biologia molecular, bioquímica i genètica, la ciència de la nutrició està aprofundint en l’estudi del metabolisme, investigant la relació entre la dieta i la salut des del punt de vista dels processos bioquímics.

Una salut pobra pot ser causada per un desequilibri de nutrients ja sigui per excés o deficiència. Deficiència o excés de diversos nutrients afecten indirectament la funció hormonal. Observacions recents han demostrat el rol crucial de la nutrició en l’activitat i funció hormonal i per tant en la salut.

D’acord a l’Organització Mundial de la Salut [(*WHO: 1996)], més que el gana, el veritable repte avui dia és la deficiència de micronutrients (vitamines, minerals i aminoàcids essencials) que no permeten a l’organisme assegurar el creixement i mantenir les seves funcions vitals.

NOVETATS

Informar-te que disposem de  les últimes tecnologies en determinació de la composició corporal i d’elaboració de dietes.

Farem un estudi sobre el teu cas i t’enviarem un informe semblant a aquest:

També elaborarem una dieta personalitzada només per tu, en base a les teves característiques particulars, el teu pes, la teva composició corporal actual i el pla d’objectius fixat.

A més a més t’ajudem amb l’acupuntura a:

  • Disminuir l’ansietat

  • Equilibrar el metabolisme

  • Eliminar líquids

  • Disminuir el greix localitzat amb electroacupuntura