Ampliem nova tècnica de fisioteràpia, Neuromodulació Ecoguiada

Centre Casals, especialistes en fisioteràpia a Molins de Rei

La Neuromodulació Percutània és un tractament pioner de patologies neuro musculoesquelètiques basat en un abordatge del sistema nerviós mitjançant una tècnica de agujament indolor i d’una estimulació elèctrica indolora.

En aquest tractament s’aborden diferents estructures amb la finalitat de produir una normalització de l’activitat aberrant d’un nervi, produint una disminució del dolor, una optimització del sistema musculoesquétic (activant musculatura inhibida i equilibrant el to de la musculatura hipertònica), traduint-se en un millor rendiment esportiu.

El tractament amb la tècnica de Neuromodulació té com a objectiu canviar en temps real la capacitat del moviment, el comportament tensional i el comportament neuromotor.

En la tècnica es realitza un abordatge del sistema nerviós a través de zones amb rellevància neurològica (nodes d’alt valor) amb la finalitat de solucionar el problema neurofuncional que li genera la simptomatologia al pacient (dolor, inhibicions, alteracions funcionals…).

Indicat en:

  • ALTERACIONS NEUROMOTORES
  • PROBLEMES NEUROMUSCULOESQUELÉTICS AGUTS O CRÒNICS
  • ATRAPAMENTS DELS NERVIS PERIFÈRICS (ciatàlgies, cervicobraquiàlgies…)