Comencem el 12 de setembre amb aquest pla d’activitats!
Apunta’t i gaudeix de l’expèriencia amb Centre Casals!
La quota de setembre és proporcional als dies hàbils.

IOGA TERAPÈUTIC HATA VINYASA

El Hata Vinyasa combina la respiració conscient, la fluïdes i la quietud, la alienació física i energética, i la ment enfocada.
Les asanas es realitzen amb major energía, la qual cosa farà que els músculs i les articulacions treballin molt més. Està indicat per a persones que desitgen un ioga més actiu físicament.

BENEFICIS
– Millora la flexibilitat
– Augment de l’autoestima
– Redueix estrés
– Millora la qualitat del somni

És un ioga terapèutic adaptat. Classes enfocades a alinear la columna vertebral i a recobrar l’equilibri d’una forma genérica.
Ioga practicable a tothom, independentment de l’edat, experiencia i condició física. Aquesta modalitat es centra en equilibrar la part mental i emocional de l’individu.

BENEFICIS
– Millora habilitats d’equilibri
– Redueix maldecaps i estabilitza la tensió arterial
– Afavoreix la respiració nasal
– Tonifica musculatura i estilitza el cos

IOGA POSTPART

Espai per cuidar-te després del part, alhora que estàs amb el teu nadó.
Les clases són dinàmiques, amb les seves postures de ioga i tècniques de relaxació, així com exercicis específics per a la recuperació dels teu abdomen i sol pelvià. A partir de les 6 setmanes després de donar a llum. I fins que el teu nadó gategi. Gaudeix-lo

IOGA PER EMBARASSADES

Un momento màgic per a tu i el bebé, per escoltar-li i conectar amb ell i amb el teu poder. Gaudeix-lo.
Alleugerament de les típiques malalties de l’embaràs (dolor lumbar, molèsties en el sòl pelvià, inflor a cames i peus…) Prorització de la presa de consciencia. Registrament de pelvis, sòl pelvià i canal de part.Focalització de l’eix vertical, equilibri i canvis a mesura que es travessa cada semana.