Centre Casals Molins de Rei, especialistes en fisioteràpia

La fisioteràpia és una de les especialitats més destacades del nostre centre. Però saps reconèixer quan el teu cos la necessita? En aquest article el veurem.

Sovint les persones venen al fisioterapeuta per un dolor que prèviament han estat ignorant. Aquest és un gran error. Si vas a temps al fisioterapeuta pots evitar que s’agreugin les teves malalties. I aquí t’anunciem alguns signes que poden indicar que necessites sessions de fisioteràpia.

  • Si tens el coneixement que fer un moviment determinat et causa dolor, has d’anar al teu fisioterapeuta de confiança. saps quantes vegades hem escoltat “si no faig això” no em fa mal?
  • Un altre factor és el de la mobilitat. Tots sabem que la mobilitat canvia amb el pas dels anys, però ni molt menys d’un dia per a un altre. És per això que si sents que no et pots moure com normalment ho feies, hauries de visitar al teu fisioterapeuta.
  • Un dolor persistent, no és el mateix que una mala postura, això et pot fer mal com a molt un parell de dies, si veus que el teu dolor no millora, és una indicació que necessites veure a un fisioterapeuta.

En Centre Casals som especialistes en fisioteràpia preventiva i d’impacte de manera que et podem ajudar a calmar els dolors i relaxar els teus músculs.

No dubtis a demanar la teva cita. T’esperem.