Fisioteràpia esportiva

A l’última dècada hi ha hagut un augment de la pràctica esportiva a la societat espanyola. Cada vegada hi ha més persones que van al gimnàs, centres de CrossFit, fan classes dirigides, juguen a padel o senzillament realitzen una carrera popular. Encara que la pràctica d’un esport suposa un alt benefici per a la salut tant física com mental s’han de seguir unes pautes per a no lesionar-se.

La fisioteràpia esportiva aborda totes les patologies i lesions de l’aparell locomotor en esportistes. L’objectiu principal és prevenir qualsevol lesió, però el més comú és tractar les lesions i potenciar una recuperació total del múscul afectat. A Centre Casals recomanem fer un bon escalfament abans de qualsevol exercici físic ( Veure exemple al vídeo) i concloure amb una “tornada a la tranquil·litat” per a estirar i evitar qualsevol dolor o molestia en els següents dies.

La majoria de les tècniques que es posen en pràctica amb els esportistes són les més comunes en el món de la fisioteràpia com la massoteràpia, mobilitzacions, tècniques manipulatives, inhibició de punts gallet, embenatges, punció seca, estiraments, entre altres. Un dels principals reptes de la fisioteràpia esportiva és escurçar el màxim de temps possible el temps de recuperació.

En el nostre centre de fisioteràpia esportiva ens agrada poder prevenir qualsevol lesió dels nostres esportistes. El nostre principal objectiu és disminuir el risc de lesió i millorar el rendiment durant l’exercici. Evitar les sobrecàrregues, tendinitis, trencaments fibril·lars o un altre tipus de lesió derivat d’una activitat esportiva és clau per a mantenir-se en un estat de forma òptim i continuar gaudint amb la pràctica esportiva.

A Centre Casals som especialistes en fisioteràpia esportiva, tenim una àmplia experiència en la fisioteràpia post curses i comptem amb professionals disposats a ajudar-te a aconseguir els teus reptes esportius.