L’homeopatia i els seus beneficis per la grip

Servei d’homeopatia al Centre Casals de Molins de Rei

 

S’apropa una època de l’any on el refredat comú comença a aparèixer. Aquest any la preocupació és doble, per una part hi ha l’emergència sanitària derivada de la Covid-19 i l’amenaça que això suposa i, per l’altra, la similitud dels símptomes entre la Covid-19 i el refredat comú.

Davant la incertesa i la por tenim l’oportunitat de prevenir qualsevol ensurt i de millorar el refredat mitjançant l’homeopatia. Segons la doctora Guayacán Mora de la Universitat de Colòmbia en un estudi realitzat per aquesta mateixa universitat, es va arribar a la conclusió que aquelles persones que van seguir un tractament homeopàtic posat adequadament per millorar els símptomes de la grip i els refredats, van presentar resultats favorables amb menys duració i intensitat de la resta de pacients que no van ser tractats amb homeopatia.

L’homeopatia t’ajudarà a activar les defenses i a prevenir els malestars derivats del refredat com poden ser els dolors de gola, tos i secreció nasal entre d’altres. Els beneficis d’aquest tractament són diversos. En primer lloc, els medicaments són naturals, per tant, no existeix cap risc d’addicció. En segon lloc, aquesta medicina ens ajuda a estimular l’organisme amb una defensa natural i, en tercer lloc, més enllà dels beneficis per a la salut, també hi ha una millora emocional i mental.

Els doctors en medicina biològica Michael Weiser i Rainer Gottwald demostren en diferents articles publicats recentment com el medicament homeopàtic ajuda al tractament i prevenció de la grip i el refredat comú. Un 90% dels pacients que van participar en aquest estudi el van definir com un mètode de prevenció molt bo i un 99% va presentar una tolerabilitat excel·lent o bona dels medicaments. El més beneficiós d’aquest tipus de medicina és que té un gran percentatge d’èxit per a les persones, sense importar l’edat o el seu estat de salut.

Aquest any més que mai hem de vigilar amb la nostra salut i la dels nostres familiars. Evitar ensurts i malestars és clau per poder estar còmode, tranquil i segur en el teu dia a dia.

Si vols una visita d’homeopatia contacta am nosaltres aqui