Perdre pes, un objectiu abans de l’estiu

Perdre pes abans de l’estiu és un objectiu per a molts catalans. Poder tenir un cos saludable és una prioritat per a algunes persones. Avui a Centre Casals us volem explicar diferents mètodes que realitzem en la nostra consulta i que t’ajudaran a perdre aquests quilos de més.

Indiba

La Indiba és un mètode que millora l’estat de la pell gràcies a la seva síntesi de col·lagen i elastina. A més, a escala cel·lular millora l’oxigenació, regeneració i drenatge de toxines. Tot això permet reduir el greix corporal, disminuir la cel·lulitis i la retenció de líquids. Aquest mètode consisteix en bioestimular la pell, vascularizar i hiperactivar algunes de les cèl·lules del nostre abdomen.

Acupuntura, Auriculoteràpia i Electrolipòlisi

L’acupuntura és un mètode tradicional xinès que ajuda a reduir el pes. Millora la circulació d’energia del nostre cos, ajudant a reduir l’ansietat, a eliminar líquits i a mobilitzar el greix.

Impedància

És una tecnologia que serveix per a calcular el percentatge de greix corporal sobre la base de les propietats elèctriques dels teixits biològics. Amb aquest mètode sabrem com és la composició corporal del teu cos i podrem ajudar-te a millorar els teus hàbits alimentaris oferint una dieta adaptada a les teves necessitats i característiques.

Nutrició

A Centre Casals el nostre objectiu principal és millorar els hàbits alimentaris generals d’ingesta, per tal d’empoderar i de fer responsable a la gent en el seu procés de canvi. D’aquesta manera aquests canvis perduren en el temps i fan possible el manteniment del pes aconseguit, evitant així els possibles efectes rebot de molts tipus de dietes. A més, en el nostre centre oferim tallers de gestió emocional per a persones en dieta d’aprimament. És important ser conscient que es fa un canvi en l’estil de vida i en els nostres hàbits.

Si el teu objectiu és baixar pes, no dubtis a posar-te en contacte amb Centre Casals, tenim diferents packs que combinen tots aquests elements per a poder perdre pes de manera saludable.