PHYSIUM la millor solució pels dolors

En l’actualitat, a causa del ritme de vida que portem, és habitual tenir algun tipus de dolor muscular i conviure amb ell. De vegades, no sabem com tractar aquest malestar i l’única alternativa que coneixem és reposar. Avui us expliquem com a través del PHYSIUM System realitzem una mobilització facial profunda mitjançant la regulació de força, freqüència, temps i posició i com això redueix els dolors.

El PHYSIUM és un innovador dispositiu mèdic de mecanoteràpia que funciona per pressió negativa amb un sistema de buit i uns capçals que s’adapten a les diferents superfícies corporals. Aquest mecanisme potencia els beneficis de la teràpia manual, d’aquesta manera, aconseguim reduir el dolor muscular i articular, tractar el dolor produït per cicatrius postquirúrgiques així com les adherències, estimular la circulació venosa i limfàtica i reequilibrar el sistema nerviós vegetatiu.

Aquest tipus de treball permet mobilitzar les diferents capes interfacials i miofascials del sistema connectiu. S’alliberen els vasos i nervis, la qual cosa comporta una millora de la vascularització i reducció del dolor neuropàtic. A més, normalitza la tensió miofascial amb la consegüent reducció del dolor i augment de la mobilitat. En el cas del dolor per fibrosis postquirúrgiques el tractament PHYSIUM disposa d’un protocol clínic de tractament adaptat a la mena de cicatriu i dolor del pacient. El tractament consisteix a mobilitzar, de manera controlada, la cicatriu i les adherències postquirúrgiques per a aconseguir major flexibilitat i, així, reduir progressivament la pressió fascial sobre el sistema neurovascular i muscular, la qual cosa millora la clínica del pacient (dolor i inflamació).

Per a poder corroborar aquesta tècnica s’han realitzat diferents estudis clínics. La més recent evidència és un estudi realitzat a 20 pacients de cervicàlgia, aquelles persones que van utilitzar PHYSIUM System van millorar un 45 % en 2 sessions, un 35 % ho va fer en 3 i el 20 % restant va millorar a les 4 sessions. No es van observar en cap cas reaccions adverses greus ni va haver-hi recaigudes en els tres mesos següents.

Podem assegurar que PHYSIUM System s’ha revelat com un gran sistema de tractament del sistema miofascial, tant en casos crònics com aguts, amb uns resultats ràpids i mantinguts en el temps. A Centre Casals comptem amb els millors professionals disposats a solucionar el teu dolor.