Estem encantats de presentar-vos a la Patricia, la darrera incorporació al nostre competent equip de psicòlegs al Centre. La seva experiència i formació l’han convertit en una professional destacada en diversos àmbits de la psicologia, i estem emocionats de tenir-la amb nosaltres.

Volem compartir una mica més sobre la Patricia i les seves qualificacions:

🔹 Especialista en Psicologia Infantojuvenil: La Patricia té una gran passió per treballar amb nens i adolescents, ajudant-los a navegar pels reptes emocionals i psicològics que poden sorgir en aquesta etapa crucial de la vida.

🔹 Màster en Psicologia Infantojuvenil: La seva formació avançada en aquest àmbit li proporciona les eines i el coneixement necessaris per oferir una atenció especialitzada als joves i les seves famílies.

🔹 Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming: Aquesta certificació li permet aplicar tècniques avançades de programació neurolingüística per ajudar els seus pacients a millorar la comunicació i el benestar personal.

🔹 Màster en Psicogeriatria i Dementia Care Mapping, Alzheimer: La Patricia també té una àmplia experiència treballant amb persones de la tercera edat i aquells que pateixen malalties com l’Alzheimer. La seva comprensió profunda d’aquests desafiaments fa que sigui una gran ajuda per a les famílies i els cuidadors.

🔹 Mindfulness i Gestió emocional: La Patricia incorpora tècniques de mindfulness i gestió emocional a la seva pràctica per ajudar els seus clients a desenvolupar habilitats per afrontar l’estrès i les emocions negatives.

🔹 Cursant Màster General Sanitari: La seva continuada formació demostra el seu compromís amb l’excel·lència i la seva voluntat de mantenir-se actualitzada en les últimes tendències i investigacions en psicologia.

La Patricia és una incorporació excepcional al nostre centre, i estem segurs que aportarà una gran ajuda i suport als nostres pacients. Si esteu buscant ajuda en qualsevol dels àmbits que ella cobreix, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per programar una consulta amb la Patricia. Estem emocionats de tenir-la al nostre equip i continuar oferint la millor assistència en salut mental i emocional als nostres pacients. Benvinguda, Patricia!