Valoració de la primera setmana d’activitat després de l’aturada a causa del Covid-19

El Centre Casals ha obert les portes al mig d’unes circumstàncies difícils però amb tota la il•lusió de reprendre l’activitat i el contacte amb els pacients.
De moment, i segons marca el Real Decret, estem treballant amb cita prèvia i només dues persones en dos torns diferents. Un pacient per a cada fisioterapeuta a l’espera de que poc a poc, quan es vagi recuperant la normalitat, es vagin incorporant els altres companys.

Des del Centre Casals volem agrair als pacients que segueixin confiant en nosaltres, tenim l’agenda plena i això és molt bon senyal, la Raquel i la Montse que han treballat aquesta setmana no han parat d’atendre durant tota la jornada.

Es treballa amb mascaretes i guants tal com s’estableix als protocols de seguretat. Quan entra el pacient es posa uns peücs a l’entrada, es desinfecta les mans amb gel hidroalcohòlic encara que porti guants i després passa a la consulta. Un cop acabat el tractament es desinfecten tots els espais que hagi pogut utilitzar. El fet de tenir diverses sales ens facilita poder complir els protocols de manera menys estressant.
La valoració dels pacients en aquests dies és molt bona, estan molt contents i amb molta necessitat de tractament, el confinament ha agreujat alguns problemes de lesions per l’exercici a casa i també per les condicions de teletreball poc adients.

El més estrany d’aquesta tornada ha estat el fet de treballar sol, normalment el centre està ple de pacients i companys, de moviment i d’encreuament de converses, però ara tanta calma resulta estranya. A més, en no estar acostumats, es fa molt feixuc treballar vuit hores amb mascareta, però els fisios treballen amb moltes ganes per millorar la salut dels pacients. També el fet de treballar amb guants ens feia patir. Al principi pensàvem que seria un perjudici pels tractaments però ha resultat no ser-ho, és agradable al tacte i no s’ha notat falta de sensibidad ni per part del pacient ni per part del professional.

Tenim moltes ganes de tornar a la normalitat però estem orgullosos d’haver superat amb èxit la nostra primera setmana.