¡Benvinguts a Centre Casals! En aquesta publicació del bloc, explorarem la Psicologia Humanista, un corrent fascinant que col·loca l’enfocament al potencial humà i al creixement personal.

Què és la Psicologia Humanista?

La psicologia humanista és un corrent psicològic que posa èmfasi en el creixement personal, el desenvolupament de l’autoestima i la realització del potencial humà. Se centra en la idea que cada individu té una capacitat innata per a créixer i portar una vida plena i significativa. Enlloc de centrar-se només en els problemes o trastorns, la psicologia humanista cerca potenciar les fortaleses i promoure l’autodescobriment.

Enfocament al Centre Casals

Al Centre Casals, disposem de Psicòloga Clínica especialista en Teràpia Gestalt i adoptem un enfocament profundament humanista en la nostra pràctica terapèutica. Creiem en la importància de cultivar una relació autèntica i empàtica entre el terapeuta i el client, on es fomenti un ambient d’acceptació incondicional i comprensió.

Principis Clau de la Psicologia Humanista que Apliquem:

-Autoconeixement i Autenticitat: Ajudem els nostres clients a explorar el seu jo autèntic i a connectar amb els seus veritables desitjos i necessitats.

-Foment del Creixement Personal: Animem el desenvolupament personal continu a través de l’autoexploració i la resolució creativa de problemes.

-Èmfasi en l’Experiència de l’Aquí i Ara: Ens centrem en el present, promovent la consciència plena i l’atenció a les emocions i experiències del moment.

-Promoció de l’Autoestima Positiva: Treballem per a enfortir l’autoestima i la confiança en un mateix, reconeixent les fortaleses úniques de cada individu.