Què caracteritza un bon fisioterapeuta?

Centre Casals, centre de fisioteràpia a Molins de Rei

Tots sabem els beneficis d’un fisioterapeuta i els avantatges de la fisioteràpia, aquesta branca de la medicina és considerada per moltes persones com a “miraculosa”; i és que són molts els pacients que han trobat un alleugeriment a diferents malalties amb aquest tipus de teràpia.

No obstant això, al moment de recórrer a aquesta pràctica, si volem aconseguir uns resultats verdaderament favorables, el millor és acudir amb personal professional, capacitat i especialitzat; ja que una mala pràctica en mans de gent no capacitada, en comptes d’alleujar, podria empitjorar la situació.

Què caracteritza un bon fisioterapeuta?

  • Un veritable fisioterapeuta, a més de tenir un Centre o Clínica, ha de comptar amb estudis i certificacions. A Centre Casals tots els nostres fisioterapeutes estan titulats.
  • Un bon fisioterapeuta ha de tenir coneixements amplis quant a l’anatomia humana i el seu funcionament. D’aquesta manera és com pot atendre pacients amb diferents malalties o traumes físics i trobar l’arrel del problema per després, mitjançant el procés més adequat per a cada pacient, iniciar la rehabilitació.

La salut no és un joc, i quan es tracta d’alguna malaltia el millor és acudir a personal professional i capacitat per ajudar a alleujar els dolors que ens afligeixen.

Si necessites un servei de fisioteràpia a Molins de Rei, nosaltres som la millor opció que tens a la teva disposició per alleujar tota mena de malalties i traumes patits per accidents o pels embats de l’edat. A Centre Casals comptem amb personal especialitzat llest i preparat per brindar-te la millor atenció i trobar el tractament més beneficiós per a cada pacient i cada malaltia.

Recordem que no totes les lesions són iguals i cada pacient requereix un tracte personalitzat que nosaltres podem oferir.